*Sommige ervaringen zijn gebaseerd op de methode PSYCH-K. Dit is een methode die ik voorheen gebruikt heb en ook overtuigingen transformeert in de onderbewuste geest. Indien gebruik is gemaakt van deze methode staat dit in het ervaringsverhaal vermeld.

Burn-out

Al jaren kampte ik met stressklachten, perfectionisme en nekpijn. Na mijn burn-out werd ik gedwongen stil te staan bij de klachten, omdat ik niet meer in staat was om te werken. Ik heb van alles geprobeerd, fysiotherapie, psycholoog, coaching, mindfulness, affirmaties en mediteren. Het hielp me om wat beter met de stress om te gaan, maar ik kon niet zeggen dat de stress weg was. Ik was op zoek hoe ik de belemmerende overtuigingen die dus voor deze stress zorgden, kon veranderen in mijn onderbewustzijn. Met PSYCH-K, heb ik pas écht verschil gemerkt. Na 2 sessies, ervaarde ik al bijna helemaal geen stress in situaties die mij normaal gesproken stress bezorgden. PSYCH-K heeft het voor mij mogelijk gemaakt weer écht rustig en zelfverzekerd te worden. Mijn opgejaagdheid is verdwenen en ik ben niet zo streng meer voor mijzelf. Ik kan nu pas echt genieten van het leven. Ik ben Mitch dankbaar voor de balansen waarbij hij mij heeft gefacilliteerd. Ik vind hem een bekwame coach met een goed inlevingsvermogen. Ik raad het iedereen aan om PSYCH-K te proberen, omdat PSYCH-K échte verandering mogelijk maakt. Een verandering op dieper niveau, waar je niet zomaar bij komt als je alleen sessies hebt waarbij je gesprekken voert over je problemen en inzichten verkrijgt. Als je echt wilt veranderen is PSYCH-K de volgende stap.

-N.S.-

Dwangneurose en angststoornis

Sinds mijn jeugd heb ik last van een dwangneurose en angststoornissen. Ik had in veel situaties last van angst. Ik kreeg vaak paniekaanvallen en buikpijn van de stress. Jaren lang heb ik bij een psycholoog en coach gezeten. Dit hielp wel, maar uiteindelijk kwamen mijn klachten steeds weer terug. Door mijn angsten en overmatig denken had ik nooit rust in mijn leven. Tot dat ik in aanmerking kwam met PSYCH-K. Ik had zoiets nog niet geprobeerd en wilde een kans wagen om te zien of dit echt zou werken. Na de eerste behandeling merkte ik in eerste instantie niet veel verschil, maar na een aantal dagen zeiden mensen dat ik anders was. Ik begon nu langzaam ook zelf op te merken dat ik veel positiever was dan voorheen. Toen begon ik te merken dat deze manier van behandelen wel degelijk werkt. Het is nu ongeveer vier maanden geleden toen ik de eerste behandeling heb gehad. In deze vier maanden heb ik regelmatig behandelingen gehad. Dit heeft mij goed geholpen. Ik geniet meer van het leven en ben niet meer zo onzeker. Ook durf ik meer en ben ik eindelijk bezig met mijn doelen die ik graag wil bereiken in mijn leven. Ik sta anders in het leven en weet nu ook wat echt belangrijk is en hoeveel impact stress kan hebben op je lichaam. Niet al mijn angsten zijn verdwenen, maar de angsten die ik nog heb voelen niet meer zo beangstigend aan als vier maanden geleden. Dankzij PSYCH-K is mijn zelfbeeld onwijs veranderd. Ik heb eindelijk rust gevonden. 

-L.V.-

Zelfvertrouwen

Mijn onzekerheid in het dagelijkse leven heeft voor veel hindernissen gezorgd, waaronder het aanspreken van mensen in het openbaar tot het voeren van telefoon gesprekken. PSYCH-K heeft mij geholpen om in balans te zijn met mijn bewuste en onderbewuste. Door PSYCH-K durf ik spontaan een gesprek aan te gaan met onbekenden. Hierdoor voel ik mijzelf een stuk vrijer in de omgang en zelfverzekerder. In de praktijk merk ik dat ik mezelf durf te profileren in groepen en ik mij niet persoonlijk aangevallen voel wanneer er kritiek wordt gegeven. Ik ben zeer tevreden met deze methode en raad het iedereen aan die het beste uit zichzelf wilt halen.

-L.-