Mijn naam is Mitch Vandegard en ik ben de oprichter van ReBalance. Ik ben in mijn leven jaren belemmerd geweest door allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten die ik niet begreep. Ik heb deze zelf genezen op een manier die volgens onze conventionele wetenschap niet mogelijk zou kunnen zijn. Ik heb mezelf onder andere van de volgende klachten bevrijd die mij beperkten in mijn leven: spanningshoofdpijn en andere fysieke spanningsklachten, vliegangst, oogklachten, keuzestress, overmatig piekeren, paniekaanvallen en hooggevoeligheid.

Ik was al jaren bezig met zelfonderzoek toen ik eind 2017 alles aan de kant geschoven heb om mijn eigen klachten te gaan onderzoeken en te genezen. Ik heb mij onder andere verdiept in de moderne neurologie, epigenetica, kinesiologie, fractale wiskunde en kwantumfysica. Deze wezen mij uiteindelijk richting de spirituele wereld. Ik ben mezelf toen ook gaan verdiepen in oude en nieuwe spirituele teksten. Vooral omdat ik de werking van mijn emoties en overtuigingen wilde leren begrijpen. Ik kwam erachter dat de nieuwe wetenschappen en de spirituele wereld dicht naar elkaar toe aan het groeien zijn.

In begin 2018 begon ik met het veranderen van mijn overtuigingen. Hiermee heb ik me o.a. per direct bevrijd van vliegangst en paniekvallen. Dit was echter nog maar het begin. Ik begon steeds beter te begrijpen wat emoties eigenlijk zijn, hoe ze werken en het belangrijkste, hoe ik zelf het genezingsproces ervan kon activeren. Dit resulteerde uiteindelijk in het ervaren van een constante innerlijke rust.

Met ReBalance wil ik mijn kennis delen. Ik heb de afgelopen periode veel inzichten gekregen. Ons menselijk brein is niet zo intelligent als wij denken en beperkt velen in hun leven. Daarnaast hebben we veel meer invloed op ons eigen leven en lichaam dan we denken.

Zo heeft de wetenschap al bewezen dat we ons eigen DNA kunnen beïnvloeden, dat de bron van ons niet fysiek is, dat we door een onzichtbare veld verbonden zijn met elkaar en het universum en dat ons hart intelligenter is dan ons menselijke brein.

Ik ben niet religieus. Als ik uitspraken van Jezus of Boeddha citeer is dit om aan te geven dat ze wel degelijk de universele waarheid spraken. De mensen van destijds hebben dit proberen te begrijpen met hun verstand en dit was onmogelijk. Zelfs nu begrijpen nog maar weinig mensen welke boodschap hun kwamen brengen. Steeds meer mensen zullen dit echter gaan begrijpen in deze tijd.

Ik wil mensen eraan herinneren wie ze zijn. Iets wat hard nodig is op dit moment in de wereld gezien de omstandigheden waar de mensheid zich in bevindt. Er is een andere manier van leven mogelijk, een manier die ik graag met anderen wil delen en die gebaseerd is op leven vanuit het hart. Wij creëren namelijk onze eigen realiteit door onze staat van bewustzijn. Alles wat je ervaart in je leven is een weerspiegeling van je innerlijke staat van bewustzijn. Als je je bewustzijn verandert, dan zal je automatisch een andere realiteit aantrekken.