ReBalance kan iets voor jou betekenen als je meer vanuit je hart wilt leven. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een leven met meer betekenis en diepgang. Ze zijn op zoek naar een diepere verbinding met zichzelf, de mensen om hun heen, de natuur en het universum. Ze willen een bijdrage leveren aan het creëren van een meer liefdevolle en vredige wereld.

Dit komt door een bewustzijnstransformatie die op dit moment gaande is op aarde. Deze gaat ons uitnodigen om de overgang te maken van het leven vanuit de wil (ego) naar het hart. Hooggevoelige zijn de eerste die dit al duidelijk merken. Vele zullen merken dat het voor hun moeilijk is om een plek te vinden binnen onze maatschappij. Wellicht herken je jezelf ook in deze kenmerken:

  • Je voelt je van jong af aan anders en bent een individualist
  • Je bent idealistisch
  • Je kunt moeilijk omgaan met structuren binnen onze maatschappij en bent anti-autoritair
  • Je probeert iedereen zo te behandelen als jezelf behandelt wilt worden. Ook wil je op de juiste manier omgaan met de natuur en dieren
  • Je bent gevoelig, invoelend en zachtmoedig
  • Je voelt je aangetrokken tot het helpen van mensen

Deze groep mensen wordt in onze maatschappij nog niet goed begrepen en door sommige zelfs als zwak gezien door hun hooggevoeligheid. Ik wil je er echter aan herinneren dat je iemand bent met bijzondere kwaliteiten. Kwaliteiten die op dit moment hard nodig zijn op aarde. Vele van jullie zullen waarschijnlijk al tijden in conflict met jezelf. De overtuigingen die je hebt meegekregen van je ouders, je omgeving en je cultuur zullen namelijk niet aansluiten bij je hartverlangens. Dit zorgt voor stress. Je probeert een oplossing vanuit je wil en verstand te vinden en probeert alles uit, maar je vindt de oplossing maar niet. Je gedachten slaan op hol en je voelt je gevangen in een negatieve spiraal. Ook allerlei vreemde klachten die niemand kan uitleggen kunnen opspelen. Dit kan je moedeloos maken.

Ik ben hier zelf tegenaan gelopen en heb jaren hiermee geworsteld. Nu ik mezelf bevrijd heb uit deze gevangenis wil ik andere helpen zichzelf ook te bevrijden. Ik wil je leren dat alles wat je denkt nodig te hebben al in jezelf aanwezig is. Het zijn namelijk je overtuigingen en oude pijnen die je blokkeren en weghouden van je innerlijke kracht. Ik wil je laten zien hoe je het contact met je hart en intuïtie kunt herstellen, zodat deze je kan gaan begeleiden op het unieke pad dat voor jou klaarstaat. Jouw intuïtie is namelijk de enige die weet wat voor jou het beste is.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Tijdens een sessie kijken we welke overtuigingen jou belemmeren om het leven te leiden dat je graag zou willen. Deze overtuigingen transformeren we met een simpele oefening naar ondersteunende overtuigingen die jouw gaan helpen om jou doel te bereiken. Tijdens deze oefening ben je gewoon bij bewustzijn en houdt je alle controle over jezelf. Daarnaast leer ik je hoe je het genezingsproces van emoties kan activeren en hoe je het contact met je intuïtie kan herstellen. Veel mensen horen hun intuïtie namelijk niet meer omdat het verstand te veel lawaai maakt.

Wij nemen vaak belangrijke beslissingen in ons leven met ons verstand. Als deze beslissingen echter niet overeenkomen met je hartverlangens zorgt dit uiteindelijk altijd voor stress. Beslissingen vanuit het verstand zijn namelijk altijd gebaseerd op controle en controle komt voort uit angst. We hebben angst om er niet bij te horen, om afgewezen te worden of iets te verliezen in ons leven dat we bezitten.

Ik ga je nu echter vertellen dat je al deze angsten kunt omzetten in kracht waardoor je uiteindelijk zal ervaren dat je geen erkenning van niemand nodig hebt, behalve van jezelf. Compassie en liefde voor jezelf is het belangrijkste. Alles wat je nodig hebt zit namelijk al in je, je moet alleen weten hoe je het kunt activeren.

Hoeveel sessie heb ik nodig?

Dit is afhankelijk per persoon en zijn of haar doel. Het is mijn doel om mensen tools aan te leren waarmee ze de rest van hun leven voor zichzelf kunnen zorgen. Het effect ligt aan de toewijding van jezelf. Als je echt wilt veranderen en met overgave het proces in gaat kan dit voor ontzettend snelle resultaten zorgen. 5 sessies zijn dan in de meeste gevallen meer dan voldoende. Bij bijvoorbeeld specifieke angsten als vliegangst kan 1 sessie al voldoende zijn.